Home Shëndetësi Probleme me majat e flokëve

Probleme me majat e flokëve

Probleme me majat e flokëveTë dashura femra mjaft më me ankesat për maja të djegura ose të ndarë në dysh. Tashmë, çdo gjë e ka një zgjidhje. Përveçmas trajtimeve kozmetike të cilat kanë çmime marramëndëse asnjëherë nuk do t’ju kishte shkuar mendja që zgjidhja e këtij problemi mund të bëhet me një produkt të thjeshtë të cilin mund t’a gjeni në dyqanin që gjëndet me afër shtëpisë suaj.

Po, po, përveç prerjës së tyre që është një teknikë mjaft efektive, prerja e flokëve heq majat e djegura si dhe ju jep hapësiren e tyre të rriten lirshëm dhe të shëndetshem. Mos paguani çmime të mëdha për shampo të cilat janë prodhuar vetëm për këtë funskion, ose shampo të cilët ri-gjenerojnë dhe ju ri-kthejnë formën e tyre të shëndetshme flokëve të lyer. Një shishe e vogël, dhe minimalisht e kushtueshme si shampo “Baby” në atë mënyrë sa do të ngelni totalisht të shokuar. Përveç majave që do t’i zbusë dhe do të lëmojë gjithë sasinë e flokëve, kjo shampo do t’ju ndihmojë që ngjyra e flokëve të qëndrojë më gjatë seç ka qëndruar zakonisht.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shumë nishane në trup? Ja çfarë kontrollesh duhet të bëni

Është e këshillueshme një kontroll në vit. Veçanërisht nëse keni lëkurë të qartë ose keni pasur të prekur me kancer të lëkurës në familjen tuaj. Për këtë jep përgjigje Antonio Costanzo, Udhëheqës i Njësisë së Dermatologjisë IRCCS Humanitas, Milano. Vizita e kontrollit të nishaneve është hapi i parë në diagnozën e hershme të melanomave dhe kancereve të tjerë të lëkurës dhe...