Home Këshilla Seksuale Problemet me aktivitetin seksual

Problemet me aktivitetin seksual

Sipas teorisë së disa kërkuesve, trupi mund të përgjigjet në nivele më të larta të aktivitetit seksual duke prodhuar më shumë hormone.

Studiuesja australiane, Lorraine Dennerstein, është kujdesur gjithmonë për çështje që lidhen me “fundosjen” e femrave që bëjnë seks çdo ditë. Ekspertë të tjerë të seksit kanë zbuluar rezultate të ngjashme.

Ata nuk nënkuptojnë se, çdo femër e cila po shkon drejt fazës së menopauzës duhet të bëjë çdo ditë seks, pasi tregon ndikimin pozitiv tek menopauza mbajtja e rregullt e aktivitetit seksual.

Është gjithashtu e rëndësishme të kuptohet se si meshkujt edhe femrat kanë tendencën të ndjejnë më pak dëshirën për seks pas disa vjetësh. Me kalimin e kohës ata kuptojnë se kanë shumë vështirësi në arritjen e orgazmës.

Shumë çifte zbulojnë se seksi mund të bëhet edhe më i bukur nëse partnerët bisedojnë mes tyre për pengesat.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...