Produkte grimi që duhen shmangur këtë vit

Produkte grimi që duhen shmangur këtë vitKur është fjala për trendët e bukurisë, ka disa produkte, të cilat duhet t‘i shmangni këtë vit. Ashtu si rrobat dhe aksesorët edhe produktet e grimit kanë një lloj trendi që duhet ndjekur. Ky pastrim pranveror mund t’ju jap një riorganizim të duhur për stinën e luleve.

Baza e plotë e lëkurës
Grimi natyral ka qenë shumë në trend për disa sezone tashmë. Një nga produktet që preferohen të shmangen këtë vit është edhe ajo që njihet si ‘foundation’ ose baza që vendoset në lëkurë, për të mbuluar pikat e zeza apo shenjat e tjera. Këtë vit preferohet që të keni një pamje sa më natyrale.

Buzëkuqi me ngjyrë të hapur
Këtë vit mos e përdorni buzëkuqin me ngjyrë të ndezur që ka qenë në trend verën e kaluar. Tani preferohen ata që kanë pak shkëlqim dhe ngjyrë të lehtë. Një e kuqe qershie, apo një ngjyrë rozë e hapur mund të jetë zgjedhja e përsosur.

Llajneri i lëngshëm
Llajneri i tillë preferohet të mos përdoret më për shkak të elegancës së tepërt që paraqet. Preferohet përdorimi i një lapsi të zi të syve në vend të tij, për një grim të përsosur.

Ngjyra e ndezur e thonjve
Një trend tjetër i vitit të kaluar që këtë vit nuk preferohet më është ngjyra e ndezur e thonjve. Këtij trendi i ‘ka kaluar afati’ dhe në trend për këtë vit janë ngjyrat më të buta dhe më të kapshme.