Home Këshilla të ndryshme Pse duhet përdorur vaji i kokosit për flokë

Pse duhet përdorur vaji i kokosit për flokë

Pse duhet përdorur vaji i kokosit për flokëVaji i kokosit është një tretman natyral shumë i dobishëm për flokët tuaj.

Këto janë 5 efekte mahnitëse që vaji i kokosit u jep flokëve:

1.Ai u jep flokëve një ndriçim të bukur dhe natyral

2.Kur e masazhoni kafkën me vaj kokosi, ai do të ndihmojë në rritjen më të shpejtë të flokëve. Bëjeni këtë 3 deri në 4 herë në javë që të parandaloni rënien e flokëve

3.Vajin e kokosit mund ta përdorni për të zbutur flokët në vend të balsamit për flokë. Ky është një opsion më i lirë por dhe më i shëndetshëm sepse vaji i kokosit nuk përmban kimikate

4.Vaji i kokosit trajton mirë zbokthin, thjesht masazhoni kafkën me një sasi të vogël vaji.

5.Ky vaj po ashtu mund të përdoret në majat e flokëve për të maskuar dhe trajtuar fundet e ndara.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...