Home Këshilla të ndryshme Pse femrat kur tradhëtohen fajsojnë gjithmonë femrën tjetër?

Pse femrat kur tradhëtohen fajsojnë gjithmonë femrën tjetër?

Pasi femrat përballen me tradhtinë e bashkëshortit, pyetja e parë që lind është pikërisht: “i kujt është faji?

Në mënyrë të fshehtë të gjithë ne e dimë se për të “kërcyer tango” duhen dy persona, edhe pse në të tilla situata e kemi të vështirë ta pranojmë. Sipas një studimi nga “Cardiff Metropolitan University”, rezultoi se femrat gjithmonë e kanë predispozitën të fajsojnë femrën me të cilën i tradhtoi partneri, ndërsa meshkujt nga ana tjetër fajsojnë gjithmonë gratë e tyre për tradhëtinë e tyre.

Në fakt femrat e kanë më të thjeshtë të fajsojnë personin e tretë, se sa të shohin problemin aty ku është vërtetë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ju duket sikur ju zihen këmbët dhe ju kruhen? Ky është rreziku që ju kanoset!

Sindroma e këmbëve të lodhura (RLS) është një çrregullim, i karakterizuar nga një nevojë e fortë dhe e pakontrollueshme për të lëvizur këmbët. Njerëzit me RLS përjetojnë këtë nevojë së bashku me ndjesitë e çuditshme dhe të pakëndshme në këmbët e tyre, të cilat shpesh i përshkruajnë si ngjethje, zvarritje, këputje, kruajtje, ndjesi shpimi, djegie, dhimbje ose si shkarkime elektrike. RLS...