Home Modë & Estetikë Pudra e lëngët dhe ngjyra e duhur

Pudra e lëngët dhe ngjyra e duhur

Pudra e lëngët dhe ngjyra e duhurSa dilema mund të kemi kur vendosim të blejmë pudrën tonë të re të lëngët! Gjithçka fillon nga zgjedhja e ngjyrës së duhur.

Një nga gabimet e shpeshta që bëjmë është testimi i ngjyrës në faqe! Prandaj mos e testoni ngjyrën e pudrës se lëngët (sherkut) në faqet tuaja.

Sepse lëkura e fytyrës tuaj nuk ka ngjyrë të njëjtë më pjesët tjera të trupit, kjo sigurisht për shkak të ekspozimit më të shpeshtë ndaj diellit dhe ndjeshmërisë qe ka. Nëse ju e testoni pudrën tuaj të lëngët në faqe do të përfundoni duke pasur dallime të mëdha në mes të ngjyrës se lëkurës së fytyrës ku keni aplikuar pudrën dhe pjesës së lëkurës se vërtetë të cilën e tregon qafa juaj, dhe kjo gjë do ju bëjë të mos dukeni aspak natyral.

Zgjedhja e duhur është nëse ju veproni kështu: në pjesën e poshtme të nofulles, vendosni tre ngjyra që besoni se përshtaten me lëkurën tuaj, dhe nga të treja mund të zgjedhni atë e cila nuk dallon shumë nga ngjyra e lëkurës tuaj në atë pjesë të qafës.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...