Home Shëndetësi Qelizat staminale mund te rikthejne shikimin

Qelizat staminale mund te rikthejne shikimin

Qelizat staminale mund te rikthejne shikiminQelizat staminale mund te perdoren per te rikthyer shikimin, ne raste te humbjes se shikimit, demtimeve apo semundjeve.

Shtypi britanik flet sot per nje metode qe eshte perdorur nga Universiteti i Newcastle, fale se ciles nje burre qe kishte mbetur i verber nga nje sy pas nje sherri, ka mundur te riktheje plotesisht shikimin.

Russel Turnbull, 38 vjec, syri i djathte i te cilit kishte mbetur i djegur ne 1994, arrin te shikoje.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ushqimet më të mira kundër alergjisë dhe disa këshilla antialergjike

Alergjitë ndikojnë në mushkëri, hundë, veshë, stomak, lëkurë dhe pjesë të tjera të trupit. Mund të shkaktojë kruajtje të lehta deri në anafilaltik, një reaksion që shpeshherë rrezikon dhe jetën. Mbani mend çfarë ju shkakton alergji dhe shmangni kontaktin me alergjenët që mund të shkaktojnë kriza. Megjithatë nëse jeni të predispozuar të prekeni nga alergjia, luftojeni atë me superushqimet. Lehtësoni simptomat...