Qeskat e syve

Qeskat e syveNe disa raste qeskat e syve vijne si pasoje gjenetike, dhe per kete arsye nuk mund te bejme dot gje, por ka dite te cilat keto shenja behen me te dukshme.

Keshtuqe cfare mund te bejme pervecse te “flejme me shume”? Fillimisht pastroni fytyren edhe nga pikat e zeza.Ne kete rast keshillohet nje gote uje te vaket ku te keni shrire pak maja birre!

Sigurisht qe  nuk ka nje shije te mire. Ne kete menyre edhe qeskat e syve verehen me pak dhe lekura eshte me e paster dhe e qetesuar.

Per te mbuluar zgjidhni nje korrektor dhe me pas kaloni nje shtrese puder kompakte.