Qëtësoni këmbët tuaja në qumësht dhe sode buke

Qëtësoni këmbët tuaja në qumësht dhe sode bukeNë mënyrë që të mos shqetësoheni para ditëve para se të vishni ndonjë model të hapur, u’a zbulpjmë këtë dush të lirë për këmbët që ju mund të bëni në shtëpi që sot.

Ndoshta ju nuk do të besoni derisa ta provoni, por kjo ju merr vetëm disa gota qumësht dhe një sode buke.

Detajuar ndiqni këshillat e video, nëse ju dëshironi që të keni këmbët e pastërta dhe delikate: