Qipra Veriore nje destinacion i ri pushimi

Nëse dëshironi të njihni më mirë bukuritë e mesdheut atëherë duhet të vizitoni edhe Qipron Veriore. Kjo është konsideruar gjithmonë si pjesa më e bukur e ishullit të ndarë mes Greqisë dhe Turqisë.

Pjesa veriore e ishullit ështe një zonë ende e virgjër dhe ofron pushime të paharrueshme.

Qipro veriore ka një vijë bregdetare të larmishme dhe me plazhe shumë të bukura. Një ndër to është edhe Krinea. Rëra dhe uji i kristaltë e bëjnë një ndër plazhet më të pëlqyer.

Plazhet e Famagustës përfaqësojnë një bukuri më vete. Po jo vetëm dita kalohet bukur në Qipron Veriore jeta e natës është një atraksion më vete.

Për ata që duan të provojnë ushqimet qipriote, kanë më shumë se 300 restorante për të zgjedhur, afërsisht një për çdo ditë të vitit.

Njerëz shumë miqësorë, fshatrat e bukur në katër stinët, kopshtet shumëngjyrëshe gjatë gjithë verës dhe pushime të paharrueshme po ju presin në Qipron Veriore.