Home Modë & Estetikë Qumesht per thonjte

Qumesht per thonjte

Vetëm qumështi i cili përmban acid laktik mund të largojë paronychian (sëmundje e thonjve).

Po ashtu edhe qumështi i ëmbël është i dobishëm për majat e gishtave (sidomos për pjesët nën thua).

Dermatologët thonë se proteinat dhe yndyrat e qumështit përkohësisht zbutin dhe qetësojnë lëkurën rreth thoit, e cila mund të jetë e irrituar për shkak të brejtjes së thonjve.

Kujdes të veçantë duhet t’i kushtoni edhe përdorimit të kremit për duar.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ilaçi i lashtë i gjyshes që shëron gjithçka

Sot do t’jua tregojmë recetën e një ilaçi tradicional gjerman i cili është përdorur për trajtimin e shumë sëmundjeve të ndryshme. Ky ilaç i përket mjekësisë alternative, ndërkaq thuhet se i trajton infeksionet, lodhjen, gripat, kolesterolin, arterosklerozën, etj. Gjithashtu është tejet fitimprurës për rastet e gurëve në veshka. Ilaçi fantastik natyral është i suksesshëm edhe në pastrimin e toksinave nga trupi dhe...