Home Udhëtim & Turizëm Qytetet me hotelet më të shtrenjta

Qytetet me hotelet më të shtrenjta

Monte Carlo është emëruar si destinacioni më i shtrenjtë, kur bëhet fjalë për çmimin e hoteleve, ndërsa çmimi mesatar është 192 euro për një natë.

Menjëherë pas Monte Carlos së shtrenjtë vjen Moska, ku çmimi mesatar i hoteleve për një natë është 187 euro, ndërsa në Abu Dhabi është 176 euro.

Faqja e cila merret me hotelet, Hotels.com, ka njoftuar se vitin e fundit çmimi i hoteleve në përgjithësi ka rënë për 14%, edhe pse në disa vende çmimi është rritur.

Pesë qytetet më të shtrenjtë:

Monte Carlo 192 euro
Moska 187 euro
Abu Dhabi 176 euro
New Yorku 165 euro
Gjeneva 159 euro

Pesë qytetet më të lirë:

Riga 61 euro
Orlando 63 euro
Tallinn 65 euro
Las Vegas 66.5 euro
Kuala Lumpur 72 euro

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...