Receta që po ‘çmend’ botën, ju djeg dhjamin vetëm me dy përbërës

3Kjo është një recetë e cila është ideale për njerëzit që kanë yndyrë të tepërt.

 Mjerisht, në ditët e sotme, mungesa e ushtrimeve fizike dhe dieta e varfër, rrit yndyrën në gjak dhe është shkak për disa sëmundje të rrezikshme.

Me kalimin e kohës, muret e arterieve trashen dhe ndikojnë në shfaqjen e sëmundjeve kardiovaskulare të cilat janë një ndër shkaqet kryesore të vdekjeve në mbarë botën. Përveç kësaj, ka edhe faktorë të tjerë që ndikojnë te këto sëmundjeve, duke përfshirë pirjen e duhanit, nikotinën dhe alkoolin.Nëse keni nivele të rritura të yndyrës në gjak dhe në trupin tuaj në përgjithësi, rekomandohet që ju të provoni këtë ilaç me të vërtetë efikas.

Përbërësit që ju do të duhet për të përgatitur këtë ilaç janë:

3 fiq të thatë Uthull molle

Si të:Për të përgatitur këtë ilaç bëjeni gati në mbrëmje dhe konsumojeni atë në mëngjes. Përgatiteni me tre fiq të thatë, duke i shpuar me një kruajtëse dhëmbësh.Pasi t’i keni shpuar ato në të gjitha anët vendosini në një tas qelqi dhe shtoni 4/5  e gotës uthull molle. Lërini përbërësit të qëndrojnë gjatë natës dhe hajini fiqtë në mëngjes. Mos e hidhni uthullën e mollës.Mund ta përdorni atë duke shtuar fiq të tjerë në darkë dhe t’i konsumoni në mëngjes, gjatë shtatë ditëve në vijim.Ditën e tetë vendosni 4/5 gotës uthull molle të freskët, që nuk e keni përdorur më parë dhe përsëriteni gjithë procedurën nga fillimi. Një muaj më vonë, bëni një analizë gjaku dhe shikoni nëse ky ilaç ka qenë efikas.