Recipetat e vogla shkaktojnë kancer

Recipetat të vogla shkaktojn kancerëVeshjët e brëndshme nuk prefërohen të ngushta, jo vetëm që janë të papërshtatshme për mbajtje, por ato mund të shkaktojnë edhe probleme shëndetësore.

Femrat duhen të jenë ato që duhen të kenë kujdes me veshjët e brendshme të cilat janë të ngushta sepse mund të shkaktojnë kancerin e gjirit.

Recipetat e ngushta i shtypin gjinjtë dhe pengojnë drenazhin limfatik me anë të të cilës trupi largon toksinat kancerogjene.

Mbajtja e numrit të gabuar të sutienave mund të sjellë deri te paraqitja e tumorit. Lëngu limfatik nuk e zhvillon efektin e saj pastrues dhe kështu formohen ënjtje. Po ashtu recipetat e ngushta shkaktojnë rritjen e temperaturës trupore dhe shkaktojnë pakëndshmëri.