Home Këshilla për Prindër Rezistenca ndaj antibiotikëve, vrasësi i fshehtë

Rezistenca ndaj antibiotikëve, vrasësi i fshehtë

Rezistenca ndaj antibiotikëve, vrasësi i fshehtëVrasësi i fshehtë i cili çdo ditë vret fëmijë, të rinj dhe pleq është rezistenca ndaj antibiotikëve. Ky është problemi kryesor në shëndetësinë globale por edhe Kosova konsiderohet si një vend me një nivel të lartë të përdorimit të antibiotikëve.

Kështu u tha në një tryezë shkencore të organizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe zyrës së Organizatës Botërore të Shëndetit në Kosovë, për të shënuar javën botërore të vetëdijesimit për antibiotikë.

Në këtë tryezë u tha se ka plane se si të parandalohet përdorimin kaq të madh të antibiotikëve dhe se një gjë të tillë do ta arrijnë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...