Home Modë & Estetikë Rock’n’roll valët dhe vëllimi

Rock’n’roll valët dhe vëllimi

Rock’n’roll valët dhe vëllimiSi ta bëjmë këtë frizurë? Natyrisht, kjo varet nga flokët tuaj dhe tekstura e tyre. Nëse keni flokë “të padëgjueshme”, që “shkon” secila në anën e vet – tani më shumë duhet të përpiqeni t’i përpunoni.

Definitivisht mund t’u jepni lirinë – hidhni sprej (apo hidhni pluhur) për krijim vëllimi, por edhe më shumë me gishta “zhubrosni” dhe shprishni.

Nëse keni flokë të hollë dhe delikate apo flokë të shpeshtë plotësisht të rrafshëta – do t’ju nevojitet pak më shumë mund – vini ose mbështjellës të mëdhenj ose flokët lidhni me mbështjellës të gjerë dhe atëherë shprishni dhe me krehër i shtoni vëllimin.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ju duket sikur ju zihen këmbët dhe ju kruhen? Ky është rreziku që ju kanoset!

Sindroma e këmbëve të lodhura (RLS) është një çrregullim, i karakterizuar nga një nevojë e fortë dhe e pakontrollueshme për të lëvizur këmbët. Njerëzit me RLS përjetojnë këtë nevojë së bashku me ndjesitë e çuditshme dhe të pakëndshme në këmbët e tyre, të cilat shpesh i përshkruajnë si ngjethje, zvarritje, këputje, kruajtje, ndjesi shpimi, djegie, dhimbje ose si shkarkime elektrike. RLS...