Home Këshilla Seksuale Roli i xhelozisë në dashuri!

Roli i xhelozisë në dashuri!

Mos harro se ka shumë meshkuj atraktivë dhe kur i dashuri juaj nuk ndjenjë më për ty, pse duhet ti të vuash për këtë fakt.

Ajo mund t’i bëjë njerëzit që të kenë ndjenja shumë të forta të urrejtjes ose dashurisë. Ky emocion luan rol në të gjitha aspektet e jetës. Në një lojë joshje ka rol interesant.

Ju duhet të keni parë ndonjë film ku shumë femra nuk e duan një djalë deri në momentin që e shikon atë me një femër tjetër. Është e natyrshme dhe ndodh shpesh në jetën reale. Ne shpesh nuk e dimë rëndësinë e një gjëje derisa kemi humbur atë.

E njëjta gjë vlen në dashuri dhe jetën tonë. Imagjinoni për një moment një situatë kur një djalë iu injoron ose nuk shpreh kujdes të mjaftueshëm ndaj jush. Dhe ju shkoni në shoqërinë e një djali tjetër, atëherë ai fillon t’ju shohë e kushtoi vëmendje pasi fillon e xhelozon. Ju i provokoni plotësisht ndjenjat e tij.

Në këtë situatë ai do të fillojë të ndjejë miqësi apo dashuri për ju ndërsa do të fillojë të urrejë femrën tjetër shpirti i tij konkurrues do të kërkoj dëshpërimisht që të riktheheni te ai. Sepse nuk do të donte të humbiste investimin e tij emocional.

Mos harro edhe kur një femër nuk i jep një përgjigje të mirë kur ju sorollateni duke i shkuar pas, ajo është e lumtur që ju jeni çdoherë aty, pranë saj.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...