Home Këshilla të ndryshme Rrahja e këmbëve apo duarve, e shëndetshme

Rrahja e këmbëve apo duarve, e shëndetshme

Lëvizja, rrahja me duar apo këmbë, mund t’ju sigurojë shpenzimin e 350 kalorive shtesë gjatë ditës apo thënë ndryshe – është definitivisht e shëndetshme.

Njeriu shpenzon një pjesë të mirë të kohës së tij për t’u ndjerë i realizuar dhe për t’i dhënë një kuptim jetës së tij.

E megjithatë, jo në të gjitha rastet ia del mbanë dhe kënaqësia e tij jetësore dëmtohet.

Megjithatë, lëvizja, rrahja me duar apo këmbë që shpesh konsiderohet shprehi e pashëndetshme, e cila shkaktohet nga stresi dhe ankthi, është e shëndetshme

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...