Home Modë & Estetikë Rrathët rreth syve

Rrathët rreth syve

Rrathët rreth syve mund te jene tregues te shume problemeve shëndetësore siç janë sëmundjet e veshkave, anemia, sëmundjet e zemrës, etj.

Gjithashtu nëse keni rrathë rreth syve e nëse nuk keni ndonjë problem shëndetësor, atëherë ndoshta shkaku qëndron ne ushqimin e pa rregullt.

Nëse e keni vërtetuar se nuk keni ndonjë problem shëndetësor, por rrathët rreth syve janë vetëm pasoje e lodhjes dhe e pagjumësisë,atëherë po ju japim disa këshilla për zbutjen e tyre.

Efekt te mire mund te kete geli nga aloe vera, mund te perdorni edhe qese te cajit te kamomilit apo cajit te zi. Gjithashtu konsumoni uje te mjaftueshem, pini vitamina C, mos qendroni ne ambiente ku konsumohet duhani dhe sa me shpesh dilni ne ajer te paster.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...