Home Këshilla Seksuale Sa kushton dashuria e një mashkulli?

Sa kushton dashuria e një mashkulli?

Në kërkim të dashurisë dhe tendencës për të qenë e dashuruar, një grua mesatare harxhon një shumë të konsiderueshme parashë.

Në një hulumtim britanez, ku morrën pjesë 3.000 femra nga 18-45 vjeç, të cilat i publikuan shpenzimet e tyre, rezultoi se për tu përballur një femër me mashkullin e ëndërrave të saj, ajo duhet të takohet së paku 17 herë me të.

Kjo domethënë, blerje të garderobës, kozmetikës dhe harxhime tjera rreth rregullimit të stilit të flokëve.

Me fjalë tjera, kostoja është vetëm 2.000 euro sa për fillim, që një femër të ndjehet e dashur dhe tërheqëse.

Nëse eventualisht është e dashuruar, kësaj shume duhet t’ua shtoni edhe ato për blerjen e të brendshmëve, parfumosjes, transportit dhe alkoolit.Pra, shihet qartë se dashuria e një mashkulli e ka koston e vet !

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...