Home Uncategorized Sekretet e joshjes gjatë takimit të parë

Sekretet e joshjes gjatë takimit të parë

Sekretet e joshjes gjatë takimit të parëNë takimin e parë doni të keni sukses me mashkullin? Atëherë e dini se cila është zgjidhja më e mirë? Ta joshni!

Prekjet e lehta në duar apo në shpatull apo tek pjesa e gjurit gjatë bisedës që bëni me të janë sukses i garantuar.

Mos harroni që ndërkohë që flisni duhet ta shikoni drejt në sy, duhet të shfaqeni si një femër me vetëbesim në mënyrë që edhe ai mos t’ju harrojë pas takimit të parë.

Josheni me disa mënyra të thjeshta, duke përdorur gjuhën e trupit, duke lëvizur kraharorët apo duke kafshuar buzën. Në këtë mënyrë ai fillon t’i imagjinojë gjërat aty për aty, e pjesë e asaj imagjinate jeni vetëm ju.

Burimi: Telegrafi.com

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatzënë në kohë coronavirusi: Ç’duhet të dini

Shtatzënia në kohë pandemie, sigurisht që shoqërohet me frikë dhe dilema më të mëdha se ato në kohëra normale Shumë vajza/gra presin të sjellin në jetë fëmijët e tyre në një kohë kur e gjithë bota është izoluar nga frika e përhapjes së coronavirusit. Edhe në vende shumë të zhvilluara shtatzënat po konsiderojnë sërish lindjen nga shtëpia për të shmangur një...