Home Këshilla Seksuale Sekreti është në duar të meshkujve

Sekreti është në duar të meshkujve

Sekreti është në duar të meshkujveEdhe kur nuk janë të vetëdijshme për këtë, dama, me rastin e njohjes, do të pyesë veten se a dëshiron t’i lejojnë ato duar të kenë qasje në trupin e vet.

Meshkujt me gishtin e unazës më të madh se gishti tregues, kanë shanse më të mëdha te damat, sepse konsiderohen raste të mira kur është fjala edhe për flirt dhe për lidhje të gjatë.

Sa më i gjatë të jetë gishti i unazës, mashkulli ka prirje të dëgjojë bashkëbiseduesin, të buzëqeshë, të japë komplimente dhe të bëjë kompromise, ka konstatuar studimi i Mcgil Universitetit në Montreal.

Shkencëtarët besojnë që në gjatësinë e gishtit ndikon ekspozimi i testosteronit në mitër. Dhe derisa kundër natyrës jemi të pafuqishëm, ekzistojnë gjëra të cilat mashkulli mund t’i bëjë për t’i zbukuruar duart.

Shumica e femrave refuzojnë duart e papastra, thonjtë e parregulluar, madje nuk është keq të kini kujdes që të mos merrni minuse që në start.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Çfarë e shkakton erën e keqe të gojës dhe ushqimet që e largojnë

Nuk ka gjë më të sikletshme se sa të takosh a të bisedosh me dikë ndërsa duke folur kupton se fryma lëshon një aromë të keqe. Është një problem i sikletshëm që prek të gjithë njerëzit. Paralajmërimi i një sëmundjeje apo komplikimi shëndetësor, ushqimet që konsumoni dhe higjiena e varfër e gojës janë tre faktorët kryesorë të aromës së...