Sekreti i bukurisë i mbledhur në një frut

Portokalli dhe lëngu i tij, janë miku më i mirë për bukurinë, për flokët, lëkurën dhe thonjtë.

Lëngu në fjalë ka shumë merita kjo falë vitaminës C që përmban, jo vetëm në konsumimin si pije por edhe për aspekte estetike për të përmirësuar pamjen.

Në “Mirror” publikohen arsyet pse ekspertët e bukurisë rekomandojnë një gotë lëng portokalli.

Sipas tyre lëngu i portokallit shërben jo vetëm për të mbajtur trupin në formë, por edhe për efekte të tjera të bukurisë.

Rreth 200 vullnetarë të sektorit të bukurisë të cilët bëjnë pjesë në Cosmetic Executive Women të pyetur mbi produktet e bukurisë, më shumë se gjysma e tyre tha se pijnë vazhdimisht lëng portokalli dhe se e kanë pjesë të programit të bukurisë.

Susan Mahy sqaron se, “Përbërësit e lëngut të portokallit janë shumë funksional si për lëkurën, thonjtë por edhe në dietë. Grupi ynë në sektorin e estetikës e përdor këtë produkt në sektorin e kozmetikës, parfumerisë në dermatologji etj”.

KËSHILLA TË NGJASHME