Home Këshilla Seksuale Seks cilësor edhe pas viteve të dyzeta

Seks cilësor edhe pas viteve të dyzeta

Gratë duan gjithnjë e më pak seks ndërsa kalojnë vitet e jetës por seksi që ato kryejnë është shumë më i kënaqshëm.

Studimet e kryera së fundi tregojnë se pasi kalon moshën e mesme, cilësia është më e rëndësishme se sa sasia.

Profesorët e universitetit të Kalifornias thonë se ndoshta kjo sjellje vjen pasi në atë moshë femrat jetojnë dashurinë e marrëdhënies dhe nuk e konceptojnë seksin vetëm si një instikt hormonal.

Studimi tregon se 67 e femrave të moshuara arrijnë në orgazmë çdo herë që bëjnë seks.

Ndërsa burrat në këto vite janë të prirur që të bëjnë sa më shumë seks, por me partnere të ndryshme.

Janë këto vite që sjellin shpesh edhe divorcet dhe për këtë arsye, studiuesit thonë që është shumë me rëndësi që partnerët ti përkushtohen dashurisë së njëri tjetrit.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...