Home Këshilla Seksuale Seksi i mrekullueshëm nuk është vetëm pronë ekskluzive e meshkujve

Seksi i mrekullueshëm nuk është vetëm pronë ekskluzive e meshkujve

Seksi i mrekullueshëm nuk është vetëm pronë ekskluzive e meshkujveDhënia e plotë është një tjetër eksperiencë seksuale të cilën patjetër që duhet ta përjetoni. Lërini mënjanë ankthin dhe ndrojtjen dhe shijoni atë që realizoni me partnerin tuaj. Mos nguroni të lini të lirë fantazinë, askush nuk do t’ju keqkuptojë.

Specialistët theksojnë se sa më e lirshme të jeni gjatë një akti seksual aq më mirë do të kaloni. Vetëm kështu do të arrini të kapërceni kufijtë e seksualitetit tuaj si dhe të zbuloni një intensitet që kurrë nuk e dinit se ekzistonte brenda jush.

Por dorëzimi tek një trup mashkullor nuk ndodh sikurse paraqitet zakonisht përmes filmave, megjithëse afron shumë. Shpesh dorëzimi ka pasoja mendore, shlodhëse dhe çlirimi.

Por nëse ndjeheni shurnë e trembur ose e dëshpëruar, atëherë nuk bëhet fjalë për dorëzim por robërim. Si mund ta kuptoni ndryshimin? Kontrolloni reagimin tuaj në mëngjes, pas aktit. Nëse zgjoheni me buzëqeshje, ateherë patët sukses. Por nëse jeni akoma në krevat dhe ndjeheni pa qejf, kjo tregon se diçka nuk shkon mirë.
Të thyesh tabutë

Keni dëgjuar ndonjëherë “seks shoqëror”? Me fjalë më të thjeshta, seks me meshkuj më të vegjël ose më të mëdhenj në moshë se ju. Rregulli kërkon që të paktën një herë duhet të flini me një mashkull, të cilin kurrë nuk do t’ia njihnit familjes suaj dhe që do t’i bënte miqtë tuaj t’iu shikonin shtrembër. Gjithmonë, vjen një moment i tillë në jetën e gruas, kur ajo duhet të thyejë tabutë, për të mësuar më tepër për vlerën e vërtetë të atij tipi mashkulli që duhet të zgjedhë. Nga ana tjetër, vetëm kështu do të mësojë se seksi i mrekullueshëm nuk është vetëm pronë ekskluzive e meshkujve, sikurse mendonte deri në ato momente.
Sa seksual duhet të jetë partneri?

Në një lidhje nuk ka rëndësi vetëm historiku juaj seksual por edhe i tij. Ekspertët amerikanë parashtrojmë eksperiencat që duhet me doemos të ketë një mashkull përpara se të shtrihet në krevatin tuaj.
Duhet të ketë në të kaluarën një mësuese të mirë dhe jo një vajzë të padalë, që sa herë kryenin marrëdhënie e shikonte me ndrojtje.
Duhet të ketë të paktën një lidhje të gjatë erotike. Dhe koha e përshtatshme është të paktën 1 vit Kjo do t’iu ndihmojë që të merrni në krevat një partner erotikisht të përgatitur, i cili ka ide te qarta mbi trupin dhe di si ta trajtojë atë.
Duhet të ketë provuar seks të keq. Natyrisht meshkujt theksojnë se ekzistojnë dy kategori seksi: i mirë dhe ai fantastik. Ndërsa për sa i përket të keqit, atë e mohojnë si ekzistencë. Por kjo nuk do të thotë se është e vërtetë. Provoni t’i ktheni një herë shpinën dhe ta refuzoni dhe shikoni reagimin e tij. Nëse kjo ndodh për herë të parë, duhet të dini se për çdo herë që do t’iu kërkojë diçka të tillë dhe ju do të thoni “jo”, ai do ta konsiderojë disfatë por ka mundësi që herët e tjera të përpiqet shumë për t’iu zgjuar epshin erotik.
Duhet të jetë shoqëruar me një femër seks të simbolit. Ky fakt ju ndihmon të përdorni sa më shumë fantazi dhe ai të mos iu keqkuptojë, pasi të tilla ka pasur rastin t’i shijojë me ish-të dashurën e tij. Gjithashtu, do të dijë si t’iu kënaqë, pasi eksperienca me seksin e simbolit duhet t’i ketë mësuar shumë, përveç rastit kur ajo mund të jetë një flluskë boshe që ka vetëm emrin e tillë.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...