Seksi ne shtatëzani

seksiA Eshte Normale Qe Te Me Rritet Apo Zvoglohet Deshira Per Seks Ne Shtatzani?
Ne te vertet te dy keto mundesi jane normale. Shume gra shtatzana zbulojne se simptomet sikur plogeshtia, perzierja (ndjenja per te vjell), forcimi i gjinjeve dhe ngritja e nevojes per te urinuar e bejne seksin shume te padeshirueshem, veqanarisht gjate tre mujorit te pare. Ne pergjithsi plogeshtia dhe perzierja zvoglohen gjat tre mujorit te dyte dhe deshira per seks tek disa gra ngritet. Gjthashtu disa gra zbulojne qe liria nga brengat per kontraceptim e kombinuar me nje sens te ripertrir te afersis me partnerin, e ben seksin me te knaqshem. Deshira ne pergjithesi bie prap gjat tre mujorit te fundit me rritjen e mitres dhe realitetit qe ndjenja se cka eshte ka vie per te ndodhur futet brenda.

Edhe deshira e partnerit tuaj per seks gjason te bie apo ngritet. Disa njerez ndjehen edhe me te afert me pertenerin e tyre shtatzan dhe knaqen me ndryshimet ne trupin e tyre. Disa tjere ndjenje deshire me te vogel pershkake te friges se barres se nje prindi apo pershkake te brenges se shendetit si te nenes ashtu edhe te foshnjes te palindur.

Partneri juaj mund te ket telashe te pajtohet me identitetin tuaj si partner seksual me identitetin tuaj te ri (dhe te rritur ne pamje) si nje nene qe pret te linde. Prap, mos harroni se komunikimi i hapur me partnerin tuaj mund te jet nje ndihmes e madhe qe ti zgjedhni keto probleme.