Home Këshilla Seksuale Seksi oral grave ua ruan dhëmbët

Seksi oral grave ua ruan dhëmbët

Një numër të përfitimeve tjera të cilat seksi i ofron njeriut, seksi oral grave ua ruan dhëmbët.

Hulumtimi tregon se seksi i redukton vështirësitë e shumta, është i dobishëm për sistemin kardiovaskular, heq stresin dhe përmirëson imunitetin.

Por, tregon si fara e mashkullit është e pasur me minerale të kalciumit dhe me zink dhe parandalon prishjen e dhëmbëve.

Edhe pse portali MSNBC nuk ka dashur të hyjë në hollësi në aplikimin e farave në ruajtjen e dhëmbëve, kanë theksuar se ndihmon një praktikë e zakonshme që para dhe pas seksit t’i lajnë dhëmbët.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sëmundjet e zemrës, kanceri – të ndërlidhura me konsumimin e ushqimeve të përpunuara

Këto ushqime përfshijnë: patate të skuqura, bukë të bardhë, ushqime të gatshme, salçiqet, drithërat me sheqer dhe pijet me gaz – në thelb çdo produkt që përfshin një procedurë industriale. Ngrënja e shumtë e hamburgerëve, picave, biskotave dhe e ëmbëlsirave, po del të jetë e rrezikshme për shëndetin. Një studim i rreth 45.000 njerëzve të moshës së mesme gjeti se vdekjet...