Home Këshilla Seksuale Seksualiteti imagjinar

Seksualiteti imagjinar

Seksualiteti imagjinar rrit ngadalë të rrahurat e zemrës, qetëson trurin dhe ndikon pozitivisht ne psikikën e organizmit.

Shumë studime sidomos ato që janë në kërkim të viagrës për femrën kanë zbuluar se 40000 amerikanë nuk kanë asnjë interesim për seksin.
Problemi qëndron se ato deshirojnë një tjeter lloj seksi dhe jo monotonine!

Nikole Daedona feministia nga San Françisko nënshkruan se në 15 minuta të ngadalta femra arrin në orgazmë.

Shtrihet e veshur me drita të ndezura, mashkulli e ndjek me interesim. Në zonat e përcaktuara femra vetfantazon kënaqesinë e mashkullit dhe teknikisht nëse e bën këtë, 3 herë në javë fillon dhe ndien edhe orgazmën.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Këto ushqime pengojnë gjumin normal

Ne e dimë që ushqime të caktuara që përmbajnë kafeinë ose sheqer mund të stimulojnë sistemin nervor, duke e bërë të vështirë gjumin. Por ka edhe ushqime që do të kenë efektin e kundërt. Mos harroni karbohidratet Ushqyerja që përfshin nxjerrjen e karbohidrateve mund të prishë ekuilibrin kimik të trupit dhe kështu të parandalojë gjumin e mirë. Në vend që t’i eliminoni...