Home Këshilla të ndryshme Sëmundja që shërohet nga vaji dhe kripa

Sëmundja që shërohet nga vaji dhe kripa

Sëmundja që shërohet nga vaji dhe kripaEkziston një përzjerje e thjeshtë e cila ndihmon në lehtësimin e të gjitha dhimbjeve të osteoporozës dhe pas përdorimit të saj nuk do të ndjeni dhimbje për disa vjet.

Për përgatitjen e kësaj recete ju duhet një përzierje me vaj perimesh të parafinuar dhe kripë dhe të masazhoni pjesën e qafës dhe shpatullat.

Përbërësit e kësaj recete janë; 10 lugë kripë dhe 20 lugë vaj (ulliri ose luledielli). Në fillimpërzieni vajin dhe kripën mirë dhe vendoseni në një shishe qelqi, aty lerëni për disa ditë.

Përbërjen çdo mëngjesmasazhoni pjesën e qafës dhe shtyllën kurrizore rreth 23 minuta në fillim. Pas përfundimit fshijeni qafën dhe shpatullat me peshkir të lagur dhe të ngrohtë.

Çdo ditë rrisni kohëzgjatjen e masazhit për 23 minuta
Këtë masazhë duhet t’a aplikoni për 10 ditë, pas 810 procedurash ju do të vini re ndryshime rrënjësore

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Çfarë ndodh nëse konsumoni cigare kur ushqeni fëmijën me gji?

Qumështi i gjirit e ndihmon fëmijën të fitojë imunitet dhe të luftojë sëmundje nga më të ndryshmet. Nëse një fëmijë konsumon qumësht ai është në gjendje që të mposhtë edhe tymin e duhanit. Shumë studime kanë treguar se një fëmijë që ushqehet me gji është më i fortë dhe shanset për t’u prekur nga sëmundjet janë më të pakta. Por...