Shampo nga placenta që ua kthen flokëve volumin

Yje të famshme, si Viktoria Bekëm, kanë filluar përdorimin e shamposë në bazë të placentës nga delet dhe lopët.

Kjo atyre deri dje u ka ofruar dukje më të re, ndërsa që tani placenta nga lopët dhe delet është shndërruar në pjesë përbërëse e shamposë për flokë.

Placenta ndihmon në ripërtëritjen e qelizave, si dhe zbut shenjat e plakjes në fytyrë, përderisa flokëve ua kthen shkëlqimin dhe volumin.

Në kujdesin e flokëve dhe lëkurës, placentën e kafshëve e kishin përdorur edhe egjiptianët e vjetër, përderisa me kalimin e kohës edhe industria e kozmetikës e ka vërejtur efektin e saj pozitiv dhe e ka futur në përdorimin e saj.

KËSHILLA TË NGJASHME