Shenjat e prezencës së gurëve në veshka

Dhimbjet dhe faktorët që ndikojnë në urinim jo normal janë shenjat kryesore.

Gurët në veshka shkaktojnë dhimbje serioze, për shkak se ngujohen në traktin urinar.

Në vazhdim po ju paraqesim gjashtë shenja të prezencës së gurëve në veshka.

1. Dhimbje abdominale ose në shpinë

2. Ndryshim i ngjyrës së urinës

3. Urinim i shpeshtë dhe me dhimbje

4. Simptoma të ngjashme me gripin

5. Gjak gjatë urinimit

6. Infeksione në traktin urinar

KËSHILLA TË NGJASHME