Shenjat kur partneri është i interesuar vetëm për seks!

Marrëdhëniet në çift janë të vështira dhe akoma më të komplikuara bëhen kur partnerët nuk kuptojnë sinjalet e njëri-tjetrit.

Nëse femrat ndihen të pasigurta në lidhjen e tyre, duhet të kenë parasysh këto 8 shenja që tregojnë se partneri i tyre i dëshiron vetëm për seks:

1: Ai preferon të komunikojë më shumë me mesazhe dhe e-mail-e.

2: Ai ju paralajmëron juve se nuk është materialist, qoftë edhe në një marrëdhënie shoqërore.

3: Ti ke qënë në të njëjtin lokal apo restorant me të më shumë se një herë brënda një muaji.

4: Ai bën shumë premtime.

5: Ai i planifikon takimet me ty gjithmonë në minutë të fundit, mundësisht në mbrëmje vonë.

6: Ai eviton bisedat që e ndihmojnë për të njohur personin që ti je.

7: Ai është insistues për të patur më shumë kontakt fizik.

8: Ai nuk të prezanton ty me shoqërinë e vet.

Nëse gjeni së paku një të përbashkët me këto karakteristika… vajza duhet t’i bëni sytë katër!!!