Shëroni dhimbjet në nyja dhe eshtra me këtë ilaç natyral

Shëroni dhimbjet në nyja dhe eshtra me këtë ilaç natyralDhimbjet në eshtra janë dhimbje e shpeshtë te personat e moshuar.

Më së shpeshti shfaqen te femrat, pasi më shpesh gjatë jetës i ekspozohen ujit të ftohtë. Tani ju prezantojmë ilaçin natyral për shërimin e nyjave me dhimbje dhe eshtrave, transmeton gazeta Kosova Sot.

PËRBËRËSIT:

2 lugë xhelatinë; Lëngun e një portokalli; Pak kanellë; 2 lugë mjaltë. Masën e përzieni mirë dhe e lini të qëndrojë për dy orë. Pastaj masën në shtresë të hollë a aplikoni në hapësirat me dhimbje.