Home Këshilla të ndryshme Shëroni inflamacionin e fytit për vetëm katër orë: Tretësira për shërim të...

Shëroni inflamacionin e fytit për vetëm katër orë: Tretësira për shërim të shpejtë!

Nëse nuk jeni adhurues i antibiotikëve, provoni këtë ilaç plotësisht natyral.

Të parët tanë kanë pasur përvojë të madhe në shërimin e sëmundjeve të ndryshme dhe kanë njohur receta të dobishme në shërimin e sëmundjeve.

Të gjitha ato receta njerëzit i kanë bartur nga gjenerata në gjeneratë – dhe ato kanë arritur deri te ne. Sepse, para së gjithash, ajo që është e mirë dhe e dobishme – kurrë nuk harrohet.

Ne po ju propozojmë edhe një recetë popullore dhe shumë efikase për shërimin e inflamacionit të fytit dhe bajameve – receta:

– 80 gr fara të bluara kumini qitni në 200 ml ujë dhe zieni 15 minuta.

Do të përftoni masë të dendur dhe elastike, e cila i ngjan llumit të kafesë. Kullojeni dhe shtoni 50 ml ujë dhe sërish zieni derisa të vlojë. Hiqeni nga zjarri dhe shtoni një lugë raki. Ilaçi juaj është i gatshëm!

Si ta konsumoni këtë pije:

Pini në çdo 30 minuta nga një lugë të vogël. Pas 2 orësh dhembja e fytit ngadalë do të zhduket, por edhe më lehtë do të përpini ushqimin. Pas katër orësh mund të përfundoni trajtimin. Mund të pini edhe më gjatë, në rastet e rënda.

Kjo pije u rekomandohet të gjithëve të cilët janë më shumë të ekspozuar ndaj ftohjeve, apo shpesh kanë inflamacion të fytit dhe bajameve.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...