Home Këshilla të ndryshme A shihni herë pas here ‘lesh’ apo pambuk në kërthizë? Ja pse...

A shihni herë pas here ‘lesh’ apo pambuk në kërthizë? Ja pse ndodh kjo…

A shihni herë pas here ‘lesh’ apo pambuk në kërthizë? Ja pse ndodh kjo…Shumica e njerëzve, në fillim dhe në fund të ditës, e shohin se u është shfaqur një copë leshi në kërthizë.

Arsyet prapa kësaj dukurie kanë qenë të shumta, derisa në vitin 2001 Dr. Karl Kruszelnicki nga Universiteti i Sydney, kishte zbuluar se kjo copë kryesisht përmban fibra të veshjeve, të përziera me qeliza të vdekura të lëkurës dhe qime të trupit, transmeton Telegrafi.

Qelizat e vdekura, edhe mund të krijojnë aroma të këqija. Gjithashtu, ai ka zbuluar se kjo copë e ‘leshit’ vjen nga të brendshmet tuaja. Femrat e përjetojnë më rrallë këtë dukuri sepse kanë qime më të shkurta të trupit.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...