Home Këshilla të ndryshme Shihni super efektet e lakrës

Shihni super efektet e lakrës

Shihni super efektet e lakrësPërdorimi i lakrës është i njohur për pëfitimi të shumta kur konsumohet.

Përdorimi i lakrës po del të jetë shumë efikas edhe për trajtimin e probleve të ndryshme me lëkurë si dhe përdorim në pjesë të ndryshme të trupit.
Nëse vendosni fletë lakre në gjinj gjatë natës, lëkura në atë pjesë do të rigjenerohet dhe gjoksi do të rritet nëse e përdorni vazhdimisht lakrën.

Gjithashtu, kur pjesë të ndryshme të trupit janë ënjtur si për shembull në këmbë, vendosja e lakrës do të bëjë që e ënjtja të largohet.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...