Home Shëndetësi Shkaktarët e sëmundjeve të zemrës

Shkaktarët e sëmundjeve të zemrës

Shkaktarët e sëmundjeve të zemrësMeshkujt të cilët kanë më pak aktivitet seksual, rezultojnë të jenë më të rrezikuar nga sëmundjet kardio-vaskulare si infarkti i miokardit dhe iktusi.

Kështu rezulton në një studim të publikuar së fundi në revistën “American Journal of Cardiology” që ka analizuar raportin mes aktivitetit seksual dhe sëmundjeve kardio-vaskulare, pasi u kontrolluan rreth 1 mijë meshkuj nga 40 deri në 70 vjeç.

Ky është studimi i parë që zgjeron horizontin e personave të cilët vuajnë nga sëmundje dhe kanë probleme në aktivitetin e tyre seksual.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...