Home Modë & Estetikë Shkecëtarët zbulojnë se si ta ngadalësoni plakjen

Shkecëtarët zbulojnë se si ta ngadalësoni plakjen

Shkecëtarët zbulojnë se si ta ngadalësoni plakjenZbulimi i madh nga shkencëtarët britanikë mund të ngadalësojë ose edhe ta ndalë procesin e plakjes.

Dobësimi i trupit teksa plakemi ose nga sëmundjet si Alzheimer të shkaktuara nga plakja mund të ngadalësohen ose të ndalen tërësisht nga një zbulim i madh nga shkencëtarët britanikë, shkruan “The Mirror”.

Shkencëtarët e universitetit “Nottingham” zbuluan një proteinë, e cila gjendet brenda qendrës elektrike të një qelize dhe ka një rol të rëndësishëm në procesin e plakjes.

Zbulimi, siç transmeton KP, mund të dërgojë në zbulimin e ilaçeve të reja për të ngadalësuar efektet negative të plakjes në trupin tonë ose të përgjysmojnë zhvillimin e sëmundjeve neurodegjenerative siç janë: Alzheimer dhe Parkinson.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Si të shpëtoni nga puçrrat e vitheve

Gjatë ditëve të nxehta të verës, shumë femra përballen me akne rreth vitheve. Shumica prej nesh nuk e kemi idenë se pse ato ndodhen aty. Ja disa nga mënyrat me anë të të cilave, ju mund të shpëtoni nga to: Bëni dush pas çdo stërvitjeje Është shumë e rëndësishme, që menjëherë pas aktiviteteve fizike të bëni dush! Së pari duhet të...