Home Këshilla të ndryshme Shkencëtarët një hap afër ilaçit që shuan urinë

Shkencëtarët një hap afër ilaçit që shuan urinë

Një qark në tru që tundon minjtë të kënaqen me ushqime të pashëndetshme, është gjetur nga studiuesit.

Shkencëtarët janæ një hap më afër krijimit të një ilaçi që shuan dëshirat tona për pica, hamburger dhe patate të skuqura.

Një qark në tru që tundon minjtë të kënaqen me ushqime të pashëndetshme, është gjetur nga studiuesit.

Testet treguan se kur ky qark ishte “i fikur”, brejtësit ndaluan të kërkonin delikatesat e majme.

Studiuesit në Universitetin të Teksasit, Galveston, shpresojnë se studimi i tyre mund të hapë rrugën për një ilaç që ndihmon në luftimin e urisë për ushqime të pashëndetshme.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...