Home Shëndetësi Shkencetaret zbulojne kodin e SIDES

Shkencetaret zbulojne kodin e SIDES

Shkencetaret ne Shtetet e Bashkuara kane zbuluar strukturen e pergjithshme te HIV-it …

Shkencetaret ne Shtetet e Bashkuara kane koded e pergjithshme te struktures se virusit HIV qe shkakton AIDS te njerezit, sipas nje studimi te publikuar te enjten.

Ky zbulim i madh, do te ndihmoje ne zhvillimin e strategjive per te luftuar virusin e ri me medikamente anti-virale, thane studjuesit.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...