Home Këshilla të ndryshme Shpiket geli për shërimin e dhëmbëve

Shpiket geli për shërimin e dhëmbëve

Disa shkencëtarë francez, kanë shpikur një metodë interesante për shërimin e dhëmbëve të sëmurë, duke mos pasur nevojë për dentistin.

Pasi ta vendosni në dhëmbin e sëmurë, geli special do të shndërrohet në një shkumë të veçantë, pas një kohe të shkurtër, gjithçka do të rregullohet me dhëmbin tuaj.

Kjo mënyrë e shërimit është e mundur, duke e aktivizuar aftësinë regjeneruese të qelizave te dhëmbit dhe kështu arrihet deri te shërimi i plotë i tij.
Eksperimenti ka dal i suksesshëm tek kafshët, por ende nuk është provuar tek njerëzit.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...