Home Këshilla Seksuale Shpiket i kuqi që rritë dëshirën seksuale tek femrat

Shpiket i kuqi që rritë dëshirën seksuale tek femrat

Është arritur të shpiket dhe të prodhohet një linjë e re buzkuqësh që i “tradhëton” paksa të zonjat që e vendosin. Bëhet fjalë për shpikjen më të re të botës së kozmetikës, i kuqi i buzëve që ndërron ngjyrë sipas dëshirave seksuale të femrës.

Sa të thjeshtë do ta kenë meshkujt tani, pasi do të mund të kuptojnë në kohë hapat që duhet të hedhin me një femër në këtë drejtim. Kështu, ata do të kuptojnë nëse femra ka ndonjë dëshirë hormonale “të nxehtë” për mashkullin që ka pranë, ose nëse ajo do t’i thotë jo.

Në këtë rastin e fundit, mashkulli do ta ketë të thjeshtë të ruajë “dinjitetin karakteristik” dhe të mos e ftojë fare për më tej, pasi vetë i kuqi i buzëve i ka treguar se femra nuk ka aspak dëshirë…

I kuqi i buzëve në fjalë, reagon në bazë të hormoneve të organizmit të femrës. Për shembul, ai merr një ngjyrë më të ndezur në rastin kur femra ndjen dicka për mashkullin që ka pranë. Ai është shpikur në Kaliforni, është prodhuar nga firma kozmetike “Too Faced” dhe quhet “The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss”. Deri tani ky produkt e ka një fansë të cmendur: ajo është këngëtarja Katty Perry.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...