Home Këshilla Seksuale Shqetësimet financiare shkatërrojnë marrëdhënien seksuale

Shqetësimet financiare shkatërrojnë marrëdhënien seksuale

Personat më të moshuar se 45 vjeç janë më të prirë ndaj seksit jashtëmartesor, mirëpo ata më rrallë kanë marrëdhënie seksuale dhe ndjejnë më pak kënaqësi- tregon një studim i ri amerikan.

Rrallimi i marrëdhënieve seksuale, sipas seksologut Pepper Schwartz, vjen si pasojë e stresit financiar që godet një numër të madh njerëzish.

Ekonomia ka ndikuar fuqishëm në jetën seksuale. Është vërtetë se sot njerëzit janë më liberalë në seks, mirëpo kanë më rrallë marrëdhënie seksuale”.

Ata i mundojnë shqetësimet financiare, prandaj nuk kanë as kohë e as dëshirë për seks”, sqaron Schwartz.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...