Home Teknologji Internet Shqetësimet në internet

Shqetësimet në internet

Sipas një studimi britanik, rrjetet sociale dhe celulare nuk bëjnë aq sa duhet për të ndihmuar viktimat e ngacmimeve në internet. 

Studimi i parë mbi ngacmimin në internet zbuloi se shumica e viktimave ndjejnë një mungesë të mbështetjes nga autoritetet dhe ofruesit e shërbimeve të tilla si Facebook.

61 për qind e viktimave të anketuara thanë se nuk kanë marrë asnjë lloj mbështetjeje. “Ndonëse ngacmimet mund të jenë vetëm në internet, efektet që ato shkaktojnë tek viktimat janë të vërteta. Efektet psikologjike mund të jenë shkatërruese, pavarësisht nëse viktimat e takojnë ndonjëherë ngacmuesin” thanë autorët e studimit.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...