Shtatë hapa për flokë të shëndetshme

Shtatë hapa për flokë të shëndetshmeÇdo kujt i pëlqen të marr komplimente nga të tjerët, por vajzat seç i kanë pikë të dobët flokët dhe lumturohen dy fish më shumë kur marrinë komplimente rreth tyre.

Përveç që të duken bukur flokët dhe të jenë të rregulluara duhet të kujdeseni që ato të jenë edhe të shëndetshme në mënyrë që të reflektojnë më bukur në sytë e të tjerëve.

Këto janë shtatë këshillat që i jep magazina e “Swarovskit”:

1.Flini në një jastëk që është i mbështjellë me çarçaf të satenit
2.Mos i lani çdo ditë
3.Përdorni kondicioner
4.Vaj natyral i arrës është një mundësi që ndihmon flokët
5.Krihni para se t’i pastroni
6.Preni majat rregullisht
7.Përdorni spreh të flokëve.