Home Këshilla Seksuale Shtatë lloje të seksit të cilat do ju çmendin

Shtatë lloje të seksit të cilat do ju çmendin

Tashmë nuk duhet ngujuar vetëm në divan dhe në dhomën e flejtjes , nuk duhet bërë dashuri dhe seks vetëm brenda katër mureve, por duhet me gjet ambiente dhe vende të tjera. Këtë tani më ua mundëson stina më e bukur e vitit-pranvera.

Natyra ka nsiur të gjallërohet e me të ringjallet edhe dëshira për seks dhe dashuri. Mirëpo tani shtrohet pyetja se ku më së miri mund të kenaqen dëshirat seksuale . Ekzistojnë disa lloje , gjegjësisht disa opcione apo propozime se ku mund të bëni seks dhe të përjetoni kënaqësi.

Seks në shi

Nuk do të thotë të futeni në ujë , apo të jeni pranë detit që të lageni dhe të qulloseni mirë. Kur bie shi, pikat e shiut qe bien mbi trupin tuaj , përgjat aktit seksual, do t’ua shtojnë edhe më shumë dëshirën dhe ndjenjën e mirë veçanarisht gjatë arritjes së orgazmës.

Seks në natyrë (gjelbërim)

Të bërit seks në natyrë , respektivisht nëpër livadhe me kullosë do të thotë një kombinin romantik dhe ekzibicional, për më tëpër nëse do të binte shi skena do ishte akoma më e zjarrtë.

Seksi gjatë pauzës së drekës

Në vend të drekës , trupit tuaj dhuronja një relaksim i cili do ju mbante në formë deri në orët e mbrëmjes. Bëni dashuri gjatë pushimit të drekës , mirëpo nuk duhet të harroni që ta lajmëroni pronarin që të ju zgjoj në rast se vonoheni për në punë .

Seks me zë

Le të ju dëgjojnë fqinjët, cimerët apo kalimtarët duke bërë seks të mirë. Nëse lëshoheni plotësisht do të çmendeni nga kënaqësia , nuk duhet të keni cenzurë dhe aspak mos të mendojmë se çfarë do të thonë ata që do të dëgjojnë.

Ledhatime adoloshentësh

A ju kujtohen ledhatimet e gjata kur keni qenë adoloshentë? Përjetoni ato ditë në mënyrë të mrekullueshme dhe me partnerin shkon hap pas hapi. Ditën e parë ledhatojeni mbi tesha, ditën e dytë pa tesha kurse ditën e tretë lëshohuni plotësisht.

Të brendshmet e saj në xhepin tuaj

Në mëngjes pa mos e ditur partnerja , merni të brendshmet e saja dhe futni në xhepin tuaj, gjatë ditës ajo kur do tua gjejë atëherë do të ndihet si Kolomboja kur e ka gjetur Amerikën dhe do të doje ta zbuloje tërësisht. Në këtë rast Amerika apo të brendshmet do të jetë stimuluesi i mirë për zonat erogjene.

Kama Sutra

Në fillim të pranverës është me rëndësi të njiheni me udhëzimin më të mirë të dashurisë. Bëhuni të guximshëm dhe provojeni të patën vetëm një pozitë dhe gjasat janë të mëdha që të ju vijnë ide dhe pozita të reja.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...