Home Këshilla Seksuale Shtatzënia? Mund të bëni seks pa frikë

Shtatzënia? Mund të bëni seks pa frikë

Edhe pse akti seksual i paraprin çdo shtatzënësie, më vonë pikërisht ai aktivitet bëhet njëri nga problemet më të mëdha.

Jeni nga ata persona që kanë frikë të bëjnë seks gjatë shtatzënisë? Asnjë frikë atëherë, sepse lajmi i mirë për të bërë seks gjatë kësaj periudhe vjen edhe nga ekspertët e departamentit Obstetricia e Mount Sinai Hospital.

Rreziku gjatë bërjes së seksit në këtë periudhë është shumë i ulët”, thotë Clair Jones. Pra, rruga për të bërë seks gjatë shtatzënisë është e hapur dhe këtë duhet ta shfrytëzoni, sepse kur të lindë fëmija pastaj, do të jetë më e vështirë të gjeni kohë për të bërë seks…

Seksi gjatë shtatzënësisë ndryshon, qoftë kur është fjala për teknikat apo komplet ndjenjat, sepse femra pëson ndryshime të shumta – edhe fizike, edhe psikike.

Për çdo rast, nëse ekziston edhe dyshimi më i vogël, duhet shkuar për konsultime te gjinekologu, sepse asgjë nuk është më e rëndësishme se shëndeti, si i nënës, ashtu edhe i bebes. Mirëpo, nuk duhet të dëshpëroheni, por të kërkoni mënyra të reja të shfaqjes së dashurisë dhe të butësisë. /Telegrafi/

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...