Home Ushqim Shujtat para TV-së sjellin mbipeshën

Shujtat para TV-së sjellin mbipeshën

shujta para tvHeqja e vëmendjes nga ushqimi, të cilin e konsumojnë lidhet me konsumim më të madh të kalorive, tërheqin vërejtjen shkencëtarët britanikë nga Universiteti i Liverpulit.

Në hulumtimin e tyre është vërtetuar se si për shembull shikimi i televizorit gjatë kohës së shujtës rezulton me zvogëlim të ndjenjës së ngopjes dhe në fund sjell deri te konsumimi dukshëm më i madh i kalorive.

Ky problem ka qenë më i theksuar te personat, që madje nuk kanë mbajtur mend se çfarë kanë ngrënë derisa kanë shikuar televizorin.

Mungesa e përqendrimit në shujtë ka rezultuar me konsumim më të madh të ushqimit edhe te pjesëmarrësit e hulumtimit, të cilët me vetëdije janë përpjekur që të konsumojnë sa më pak kalori, sepse kanë qenë në dietë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...