Si duhet vepruar për t’i rënë në sy një femër?

Evitoni shqetësimin .Te femrat e bukura duhet të kapësh pas strategjisë sportive.“Silluni sikur të jeni në terrenin tuaj”.

Mënyra më e mirë që të mos refuzoheni nga një femër seksi është që të mos tregosh hapur se ‘vdes’ pas saj. Evito telefonatat e shpeshta dhe dëshirën për ta martuar që në takimin e parë.

Bëje të pasigurt

Gabimi më i madh i të gjithë meshkujve kur bëhet fjalë për ndjenjat është se ato i shprehin shumë qartë. Në këtë rast zhduken befasitë dhe kënaqësia. Mos u bëni gjithmonë meshkuj të dëgjueshëm të cilët në çdo thirrje janë gati, bëjeni të mendojë dhe të pyes se me kë ishit në ato momente. Bëjeni të jetë e pasigurt dhe me të vërtet do të ktheni vëmendjen e saj te ju.

Hidhuni në aksion

Në një rast kur një femër e bukur ka flirtuar gjatë me ju, mos e lejoni të tejzgjatjet ai vështrim. Një bukuroshe do të kthejë kokën në anën tjetër dhe do të kërkonte një mashkull me më shumë guxim dhe sigurisht që të gjithë do të donin të ishin pranë saj. Bëjeni hapin e parë dhe tregohu se je një person me vetëbesim, i dashur dhe ai i duhuri.

Bëje të mundohet

Njerëzit nuk i vlerësojnë gjërat për të cilat nuk mundohen. Në fakt kështu është me vajzat e bukura, të cilat i bëjnë meshkujt t’ju bien në gjunjë. Nëse bëni çdo gjë që ajo kërkon dhe i pëlqen, do ju kushtojë shumë dhe do jeni i pa vlerësuar dhe shumë shpejt edhe do ju japë notën minimale të vlerësimit. Bëjeni që ajo t’ju telefonojë më shumë se ju atë dhe kërkoni ndonjë shërbim të vogël që të mundohet. Sa më shumë që të mundohet, aq më shumë do të ju vlerësojë.

Bëhuni kreativ

Femrat e bukura gjithmonë janë të rrethuara nga meshkujt. Kujdes, nëse takon një femër të tillë bëhu kreativ dhe origjinal. Bëje të qeshë me barsoleta, që nuk i dëgjon prej meshkujve të tjerë. Ftojeni për kafe në një vend ku nuk shkon për ditë. Vetmia krijon intimitet dhe njëkohësisht sukses.

Bëhu mashkulli, që e di çfarë dëshiron

Bukuroshet duan djemtë që dinë çfarë duan dhe kanë plane. Për ketë arsye, kur të vini në një rast të tillë, paraprakisht mendoni çfarë do të thoni dhe çfarë do të vendosni, mos e sillni në pozicion të atillë që ajo të marrë vendime.