Home Shëndetësi Si influencon yoga në jetën tonë

Si influencon yoga në jetën tonë

happy-yogaYoga nuk ju ndihmon vetëm fizikisht , ajo mund t’ ju inkurajojë që të rriteni si person , gjithashtu .

Një studim i ri sugjeron se praktika e yogës ju ndihmon të bëheni më të durueshëm. Kur hulumtuesit anketuar më shumë se 1.000 praktikues të yoga-s në të gjithë vendin, 87 %  thanë se yoga rrit lumturinë e tyre , dhe 67 %  kanë raportuar një ndikim pozitiv në marrëdhëniet e tyre personale .

Kjo e fundit në mënyrë të veçantë ngjalli interesin e shkencëtarëve, në mënyrë që ata kërkuan nga pjesëmarrësit të bashkëpunonin duke treguar ndikimin qe ka yoga në jetën e tyre jashtë studios së punes.

Disa tema të shfaqura : Yoga kryeson për Transformimin Personal Kuotat kryesore:

• ” Yoga më bën shumë më pak të çuditshëm . ”

• ” Unë jam në gjendje ta jetoj cdo moment më shumë … Unë jam më i pranishëm me të tjerët. “

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ne e trashëgojmë inteligjencën nga nëna – dukjen nga babai

Studiuesit në Universitetin e Uashingtonit pohojnë se fëmijët trashëgojnë inteligjencën nga nënat e tyre. Sipas hulumtimit të tyre, gratë kanë më shumë të ngjarë të kalojnë gjenet që formojnë inteligjencën e një fëmije dhe kalohen në kromozomet X. Gjithashtu, një studim i ri i kryer nga studiues nga Skocia mbështet faktin se gjenet e rëndësishme për funksionet e përparuara njohëse...